Ga naar de inhoud

Diensten

Samen100Care is een eigentijdse en professionele organisatie die zich specialiseert in het leveren van zorg door toegewijde professionals, of ze nu opkomend zijn of doorgewinterde specialisten. Als gespecialiseerd bemiddelingsbureau in de zorg richten we ons op een breed scala aan personele vraagstukken binnen de volgende domeinen.

Psychiatrie

In de complexe wereld van de psychiatrie biedt Samen100Care gespecialiseerde ondersteuning aan instellingen en organisaties. Onze gemotiveerde professionals zijn getraind om te werken met diverse psychiatrische aandoeningen en bieden zorg die afgestemd is op de unieke behoeften van elke cliënt. Of het nu gaat om acute interventies, langdurige begeleiding of nazorg, wij staan klaar om te helpen.

 

Verslavingszorg

Verslavingszorg vereist een delicate aanpak en specifieke expertise. Onze ervaren specialisten bieden niet alleen directe ondersteuning aan cliënten, maar werken ook samen met instellingen om preventieprogramma’s te ontwikkelen en het bewustzijn rondom verslaving te vergroten. Bij Samen100Care geloven we in de kracht van herstel en streven we ernaar om elke cliënt de tools te geven die nodig zijn voor een gezond en gelukkig leven.

 

Jeugdhulpverlening

Als het gaat om het welzijn van kinderen en jongeren, is de jeugdhulpverlening van essentieel belang. Samen100Care biedt ondersteuning aan jeugdinstellingen en -organisaties door middel van gekwalificeerde professionals die zich inzetten voor de groei, ontwikkeling en veiligheid van jongeren. Van therapeutische interventies tot gezinsbegeleiding, wij zijn er om te helpen bij elke stap van het proces.

 

Gehandicaptenzorg

Wij geloven in inclusiviteit en streven ernaar om de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden aan mensen met een handicap. Onze zorgprofessionals zijn getraind om te werken met diverse handicaps en bieden ondersteuning die gericht is op het vergroten van de zelfstandigheid en kwaliteit van leven van onze cliënten. Of het nu gaat om dagelijkse verzorging, therapeutische interventies of het creëren van inclusieve omgevingen, wij zijn er om te ondersteunen en te begeleiden.

 

Gezinshuizen

Gezinshuizen spelen een cruciale rol in de opvang en begeleiding van kwetsbare gezinnen en jongeren. Samen100Care biedt ondersteuning aan deze huizen door middel van personeelsvoorziening, training en consultatie, om ervoor te zorgen dat zij een veilige en ondersteunende omgeving kunnen bieden.

 

Ouderenzorg

In de ouderenzorg staat Samen100Care klaar om ondersteuning te bieden aan ouderen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Onze professionele zorgverleners zijn speciaal getraind om te werken met ouderen, waarbij ze zich richten op het behoud van zelfstandigheid, comfort en kwaliteit van leven. Of het nu gaat om het verstrekken van dagelijkse verzorging, het bieden van gezelschap en sociale interactie, of het omgaan met complexe medische behoeften, onze toegewijde teams zijn er om te helpen