Ga naar de inhoud

Over ons

Persoonlijke zorg door Samen100Care

Samen100Care is een moderne en professionele organisatie die gespecialiseerd is in het bieden van zorg door gemotiveerde professionals, opkomend of ervaren specialisten.

Wij staan voor iedereen klaar, met respect voor de eigen leefwijze, cultuur, religie en geaardheid. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent. Samen met u maken we een plan voor de zorg en behandeling.

Alle zorg en hulp die wij aanbieden

De cliënten van ons zijn onder andere zorgwekkende zorgmijders met ernstige psychische en verslavingsproblemen, die niet meer door andere organisaties verzorgd kunnen worden.

Wij verzorgen ook cliënten die door ouderdom, ziekten, of lichamelijke beperkingen (tijdelijk) niet in staat zijn voor zichzelf en hun woning te zorgen. Samen100Care levert zowel adhoc diensten als ondersteuning voor een langere periode die veel binnen de zorg worden gevraagd.

Kom je bij ons werken?

Ben jij een gemotiveerde professional, opkomend of ervaren? Dan kun je bij ons terecht. Wij zoeken iemand met inzicht in het vak en een passie voor de complexe markt. Het belangrijkste is de band die de cliënt voelt en opbouwt met jou als professional. In dit vak werk je nooit alleen, in de zorg werk je samen.