Over ons

Samen100Care is een moderne en professionele organisatie die gespecialiseerd is in het bieden van zorg door gemotiveerde professionals, opkomend of ervaren specialisten. Samen100Care is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau in de zorg en ondersteund veel personele vraagstukken binnen de psychiatrie, verslavingszorg, jeugdhulpverlening, gehandicaptenzorg, gezinshuizen en de ouderenzorg.

Wij staan voor iedereen klaar, met respect voor de eigen leefwijze, cultuur, religie en geaardheid. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent. Samen met u maken we een plan voor de zorg en behandeling.

De cliënten van ons zijn hier onder andere zorgwekkende zorgmijders met ernstige psychische en verslavingsproblemen, die niet meer door andere organisaties verzorgd kunnen worden.

Wij verzorgen ook cliënten die door ouderdom, ziekten, of lichamelijke beperkingen (tijdelijk) niet in staat zijn voor zichzelf en hun woning te zorgen. Samen100Care levert zowel adhoc diensten als ondersteuning voor een langere periode die veel binnen de zorg worden gevraagd.

@ 2023 - Samen 100 Care | Powered by WebSteps